Микроблейдинг


Микроблейдинг или 3D вежди "косъм по косъм" е сравнително нов метод, при който не се използва машина за перманентен грим. Микроблейдингът придобива все по-голяма популярност сред хората, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати- напълно естествен вид на веждите. Пигментът се имплантира в базалната мембрана, разделяща епидермиса от дермата. Тази техника е по-повърхностна от татуирането.

 

 Микроблейдингът е подходящ при:

-         неправилна форма на веждите

-         редки вежди

-        частична или цялостна липса на окосмяването по веждите по медицински или други причини

 


Микроблейдингът НЕ е подходящ при:

СледПреди

-  много мазна кожа

-  проблемна кожа със спукани капиляри

-  акне

-  бенки

-  кератоза

-  себореен дерматит

-  много суха лющеща се кожа

-  проблемна кожаЯпонската техника за рисуване на косъмчета върху веждите е усъвършенстван метод на досега познатия ни перманентен грим за вежди. Разликата между двете техники е голяма, от една страна в самото извършване на процедурата, от друга - в качеството на крайния резултат. Микроблейдинг техниката е изцяло ръчен метод, при който се използват микро игли. C тяхна помощ в кожата се вкарва пигмент, като по този начин се рисуват множество единични косъмчета. Когато не се използва машина, натискът при работа върху кожата е много добре контролиран и това позволява да се работи на ниво епидермис. Болката при тази процедурата е минимална, времето за заздравяване на третираният участък е около 10 дни, а крайния резултат са едни изключително естествени вежди. Пигментите, които се използват, са направени на глицеринова основа. Те са стерилни, нетоксични и хипоалергенни. Произвеждат се в Германия ексклузивно за Phibrows Microblading Аcademy by Branko Babic.

 
Извайването на веждите косъм по косъм подчертава естествените Ви черти и ще Ви накара да се чувствате по-уверени!

 

Резултатът:

Между 12 и 24 месеца ще се радвате на веждите, за които винаги сте мечтали.

 

Боли ли?

По-скоро не. Клиентите изпитват лек дискомфорт, който постепенно отминава.

 

Грижи след Микроблейдинга:

            Корекции

След 4-6 седмици след процедурата се правят корекции.

Процесът на възстановяване на кожата при всеки човек е строго индивидуален и в следствие на това е възможно частично избледняване на имплантирания пигмент. Важно е да се има предвид, че микроблейдингът е двуетапна процедура, при която след корекциите и пълното заздравяване на кожата се вижда крайния резултат. БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ!

 

            Важна информация:

През първите 24 часа след процедурата кожата трябва да  се почиства внимателно. Третираните участъци трябва да се хидратират добре.

Подходящи масла са:

-         Масло от гроздови семена

-         Бадемово масло

-         Масло от жожоба

-         Кокосово масло

 

ВАЖНО: Избягвайте употребата на вазелин или продукти, съдържащи вазелин. Може да предизвикат дразнене и пречат на кожата да диша.

 

Грижи през първите 10 дни от оздравителния процес:

 

- без слънчеви бани

- без потене във фитнеса

- без грим в областта на веждите

- без подмладяващи кремове в областта на веждите

- оставате третираната кожа да заздравее естествено, без да травмирате мястото поне 10 дни

 

ценоразпис